Het team 2017-08-08T15:54:27+00:00

HET  KERNTEAM

Philippe Smit

Philippe Smit – Operationeel Manager

Operational Management Urban Beekeeping

– Training & Development

– Sales & Logistics

– Proces Management

Menno Jan Janssen

Menno Jan Janssen – Communicatie, Marketing & Digital

Menno Jan heeft zich gespecialiseerd in de 25 jaar dat hij werkzaam is in de marketing en communicatie op het gebied Social media. Hij gelooft dat social ventures of bedrijven welke bezig zijn met de vertaalslag te maken naar MVO, dit niet zonder online en social media meer kunnen doen. Kortom zonder online is er wellicht geen bestaansrecht meer. Menno Jan stond aan de wieg van verschillende spraakmakende social media strategieën voor toonaangevende organisaties zoals o.a. I Love Beeing, UGG, Amsterdamse Vrijwilligers Organisatie, Unicef, DE-Masterblenders 1753 (Pickwick), The Voice of Holland en Eneco Duurzaam.

Kenneth Erselina

Kenneth Erseline – Co-Founder

Kenneth is al twee decennia lang ondernemer en strategieconsultant. Hij werkte onder andere voor organisaties als Oxfam Novib, SNV, Ahold, ABN AMRO en de overheid. Hij is (mede) oprichter van diverse social ventures.

Hij is een menselijke eco-katalysator pur sang en gelooft heilig in de gecombineerde kracht van sociaal en gedreven ondernemerschap. Waarbij niet (financiële) winst het primaire doel is, maar maximalisatie van maatschappelijke impact.